آغاز به‌کار مرکز تخصصی ترجمه کالج دانشـگاه بیرجند

۰۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۵ کد : ۱۳۸۳۰ اخبار ستادی
مرکز تخصصـی ترجمه کالج دانشـگاه بیرجند متشـکل از تیم جوان و حرفه ای مترجمان آغاز به کار کرد.
آغاز به‌کار مرکز تخصصی ترجمه کالج دانشـگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر مجید کلاته‌بجدی، رئیس گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه گفت: خدمات ارائه شده در این مرکز تخصصی ترجمه شامل ترجمه مقالات، کتب، متون علمی و ترجمه فیلم در قالب ارائه زیر نویس، ویرایش و اصلاح مقالات لاتین، ترجمه سایت، ارسال مترجم همزمان برای جلسات و همایش های بین المللی، نگارش و اصلاح انگیزه نامه یا SOP، CV، Resume، Cover Letter می‌باشد.
مرکز تخصصی ترجمه یکی از بخش‌های کالج دانشگاه بیرجند است. کالج دانشگاه پیش از این نیز آزمون بسندگی زبان و کلاس های مختلف را برگزار کرده است.
وی ادامه داد: متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت سفارش ترجمه و ویرایش از طریق پل‌های ارتباطی
 ایمیل مرکز تخصصی ترجمه کالج دانشگاه بیرجند birjandtranslate@birjand.ac.ir و birjandtranslate@yahoo.com و از طریق شماره 09024159146 در پیام رسان‌های مجازی  و یا از طریق سایت این مرکز به نشانی: college.birjand.ac.ir اقدام فرمایند.

آخرین ویرایش۰۵ مرداد ۱۴۰۰