پیش‌رویداد ناخدای رشد و خلاقیت استارتاپ ویکند تخصصی زرناب
در پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار شد؛

پیش‌رویداد ناخدای رشد و خلاقیت استارتاپ ویکند تخصصی زرناب جدید

در ادامه پیش رویدادهای استارتاپ ویکند تخصصی زرناب، پیش رویداد "ناخدای رشد و خلاقیت" با سخنرانی دکتر بتول ذاکری‌نسب، روز سه‌شنبه ۱ آبان ماه ۱۴۰۳ در سالن آمفی‌تئاتر پردیس کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد.

بازدید مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از  مجموعه خوابگاه‌های دانشجویی سرو
به مناسبت بازگشایی دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید انجام شد؛

بازدید مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از  مجموعه خوابگاه‌های دانشجویی سرو جدید

به مناسبت بازگشایی دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با همراهی سیدمجتبی حسینی، مدیر اجرایی دفتر نهاد، شامگاه یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ از  خوابگاه دانشجویی سرو بازدید کرد.

مسابقه نقاشی سلام حضرت علی(ع) ویژه فرزندان دانشگاهیان دانشگاه بیرجند
همزمان با مرحله دانشگاهی جشنواره نهج البلاغه برگزار شد؛

مسابقه نقاشی سلام حضرت علی(ع) ویژه فرزندان دانشگاهیان دانشگاه بیرجند جدید

مسابقه نقاشی سلام حضرت علی(ع) که ویژه فرزندان دانشگاهیان دانشگاه بیرجند و همزمان با مرحله دانشگاهی جشنواره نهج البلاغه برگزار شد با معرفی آثار برتر به کار خود پایان داد. مرحله دانشگاهی جشنواره نهج البلاغه و این مسابقات به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برنامه‌ریزی و اجرا گردید.

محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه بیرجند برگزار شد

محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه بیرجند برگزار شد جدید

همزمان با برگزاری مسابقات منطقه‌ای قرآن کریم نزاجا به میزبانی مرکز آموزش ۰۴ امام رضا (ع) و با هدف افزایش تعامل یگان‌های نظامی با محیط‌های دانشگاهی، محفل انس با قرآن کریم با حضور قاری برجسته بین‌المللی، سید جواد حسینی، یکشنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۳ در مسجد امام جعفر صادق(ع) دانشگاه بیرجند برگزار شد.

ادامه مطلب
عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند به‌عنوان سرپرست پارک علم و فناوری خراسان جنوبی منصوب شد
با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی «دکتر سیدعلیرضا ذوالفقاری» را به عنوان «سرپرست پارک علم و فناوری خراسان جنوبی» منصوب کرد.

برگزاری نشست هم‌اندیشی طرح تدریس با جهت‌گیری الهی فرهنگی

نشست هم اندیشی اساتید علاقه مند به همکاری در طرح تدریس با جهت گیری الهی فرهنگی با حضور حجت الاسلام و المسلمین حرزاده، معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، روز پنجشنبه ۲۶ مهر  ۱۴۰۳ در سالن ایثار مسجد امام جعفر صادق علیه السلام با شرکت ۴۰ نفر از اساتید دانشگاه‌های خراسان جنوبی برگزار شد.

آغاز روند ثبت نام دانشجویان نوورود دانشگاه بیرجند در سال تحصیلی جدید

با آغاز سال تحصیلی جدید، ثبت‌نام دانشجویان نوورود دانشگاه بیرجند در حال برگزاری است. مسوولین دانشگاه از سالن امید بازدید کرده و توصیه‌های لازم را ارائه دادند. فضای دانشگاه با تزیینات ویژه آماده‌سازی شده است تا دانشجویان نوورود تجربه‌ای مناسب و خاطره انگیز داشته باشند.

بازدید ریاست و معاون دانشگاه بیرجند از سرای دانشجویی سرو

دکتر احمد لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، و دکتر سیدسعید محمدی، معاون اداری و مالی، در ادامه بازدیدهای دوره‌ای خود از سراهای دانشجویی، از سرای دانشجویی سرو بازدید کردند. این بازدید که در آغاز سال تحصیلی جدید انجام شد، شامل گفتگوهای صمیمانه با دانشجویان و بررسی مسائل خوابگاهی و فضاهای ورزشی بود