چاپ  چهارمین مقاله دانشجوی کارشناسی دانشگاه بیرجند در خبرنامه انجمن روان‌شناسی ایران

۰۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۸ کد : ۹۰۶۳ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
چهارمین مقاله ساجده صحرانورد دانشجوی کارشناسی روان‌شناسی دانشگاه بیرجند به مناسبت روز جهانی قربانیان خشونت، در خبرنامه انجمن روان‌شناسی ایران منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، چهارمین مقاله ساجده صحرانورد دانشجوی کارشناسی روان‌شناسی دانشگاه بیرجند به مناسبت 26 ژوئن روز جهانی قربانیان خشونت، در خبرنامه انجمن روان‌شناسی ایران منتشر شد.
در بخشی از این مقاله آمده است «خشونت در همه کشورها و در همه گروه‌های اجتماعی، اقتصادی، مذهبی، فرهنگی رخ می‌دهد. قربانی شدن که توسط تکنیک‌های کنترلی شامل بدرفتاری عاطفی، فیزیکی و کلامی تعریف می‌شود. قربانی شده تحت تأثیر خشونت اعمال شده انواع مختلف استرس را تحمل می‌کند و در پی آن مشکلات تغذیه‌ای، مشکلات مراقبتی، انزوای اجتماعی را تجربه می‌کند. خشونت در اغلب موارد به صورت پنهان باقی می‌ماند، انکار می‌شود و یا نادیده گرفته می‌شود و همین عامل پویایی بسیاری از خشونت‌هاست و در بسیاری از موارد برای ترس از تلافی، از افشای آن خودداری می‌شود.»

آخرین ویرایش۰۶ مرداد ۱۳۹۹