مرجع دانشگاه‌های کشور اعلام کرد:

محورهای اصلی مقالات علمی دانشگاه بیرجند در همایش های داخلی سال ۱۳۹۸

۲۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۶:۵۵ کد : ۸۸۲۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
بر اساس تحلیلهای انجام شده توسط مرجع دانشگاه‌های کشور در سال ۱۳۹۸ محورهای اصلی مقالات علمی دانشگاه بیرجند در همایش های داخلی سال ۱۳۹۸ اعلام شد.
محورهای اصلی مقالات علمی دانشگاه بیرجند در همایش های داخلی سال ۱۳۹۸

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، طبق اعلام مرجع علمی دانشگاه‌های کشور کلید واژه های " وقف و گردشگری" بیشترین کاربرد را در کل مقالات تولیدی دانشگاه بیرجند در سال 1398 داشته‌اند. تحلیل محتوایی مقالات علمی نشان دهنده جهت اصلی تحقیقات پژوهشی دانشگاه است که به سیاستگذاران پژوهشی کمک می‌کند تا برای سال‌های آتی برنامه‌ریزی نمایند.
براساس اعلام این مرکز دغدغه اصلی محققان دانشگاه بیرجند در سال 1398 موضوع وقف و گردشگری بوده است.
همچنین مطابق اعلام این مرکز و تحلیل‌های محتوایی صورت گرفته بر روی مقالات تولیدی دانشگاه بیرجند در سال 1398  وقف، گردشگری، فرهنگ دانشگاهی، خراسان جنوبی، دانشگاه، توسعه پایدار، فرهنگ، بیرجند، بیابان لوت، عملکرد، توسعه، بارش، عناب، کیفیت آب، وقف علمی، آسایش حرارتی، فلزات سنین، خشکسالی و باغ ایرانی موضوعات و کلیدواژه های مورد توجه پژوهشگران و محققان دانشگاه بیرجند بوده است.
همچنین این مرکز اعلام نمود که پژوهشگران دانشگاه بیرجند در سال 1398 تعداد 894 مقاله شامل 559 مقاله در کنفرانس‌های داخلی و 97 مقاله در ژورنال‌های داخلی و ۲۳۸ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده‌اند.
مرجع دانشگاه‌های ایران بر اساس داده‌های مستند و شفاف مقالات کنفرانس‌ها و ژورنال‌های داخل کشور و کلیه مقالات بین المللی ISI پژوهشگران ایرانی، به رتبه‌بندی و معرفی دانشگاه‌های برتر کشور می‌پردازد.
علاقمندان برای دریافت اطاعات بیشتر به سایت این مرکز به نشانی مراجعه نمایند.https://www.uniref.ir/University28