برگزاری نشست هم‌اندیشی طرح تدریس با جهت‌گیری الهی فرهنگی

۲۸ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۸ کد : ۲۹۰۰۶ اخبار ستادی
نشست هم اندیشی اساتید علاقه مند به همکاری در طرح تدریس با جهت گیری الهی فرهنگی با حضور حجت الاسلام و المسلمین حرزاده، معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، روز پنجشنبه ۲۶ مهر  ۱۴۰۳ در سالن ایثار مسجد امام جعفر صادق علیه السلام با شرکت ۴۰ نفر از اساتید دانشگاه‌های خراسان جنوبی برگزار شد.
برگزاری نشست هم‌اندیشی طرح تدریس با جهت‌گیری الهی فرهنگی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این نشست هم‌اندیشی، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی جعفری، رئیس استانی دفاتر نهاد دانشگاه های استان خراسان جنوبی ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به اساتید حاضر با اشاره به حدیث شریف از امام صادق(ع) : «بادِروا أحداثَکُم بِالحَدیثِ قَبلَ أن تَسبِقَکُم إلَیهِمُ المُرْجِئةُ» «نوجوانان خود را، پیش از آنکه [فرقه ]مرجئه به سراغشان روند، حدیث بیاموزید.» ، بر اهمیت جهت گیری های دینی و الهی در تدریس تاکید کرد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین حرزاده ؛ معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور نیز اهداف و ضرورت های تحول در تدریس را یادآوری و کلیت طرح مذکور را تبیین کرد. وی گفت: تدریس با جهت گیری الهی فرهنگی یعنی : «آموزش دروس تخصصی به فراگیران به گونه ای که فراگیر به خداشناسی، دین داری و خود باوری نزدیک تر شود.»
همچنین در این نشست، اساتید حاضر با بیان دیدگاه‌ها ، تجربیات و پیشنهادات خود در جهت بهتر برگزار شدن به گفت و گو و تبادل نظر پرداختند.