جلسه هیأت رئیسه دانشگاه با عضو هیأت امنای دانشگاه‌های خراسان جنوبی

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۰ کد : ۲۷۱۶۷ اخبار برگزیده
همزمان با بازدید دکتر روح الله ایزدخواه، عضو هیأت امنای دانشگاه‌های خراسان جنوبی و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، از پروژه‌های دانشگاه بیرجند، جلسه هیأت رئیسه دانشگاه شامگاه جمعه ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد.
جلسه هیأت رئیسه دانشگاه با عضو هیأت امنای دانشگاه‌های خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، بازدید دکتر ایزدخواه از پروژه های دانشگاه با همراهی دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه و دکتر سیدسعید محمدی، رئیس حوزه ریاست دانشگاه، برگزار شد. در این بازدیدها رئیس دانشگاه توضیحاتی در خصوص ابعاد مختلف پروژه‌ها  ارائه کرد.
همچنین پس از بازدید دکتر ایزخواه از پروژه‌های عمرانی، جلسه هیأت رئیسه دانشگاه با حضور ایشان برگزار شد.
در جلسه هیأت رئیسه درباره مسائل مربوط به پروژه‌های عمرانی و اقدامات علمی و پژوهشی، دانشجویی و آموزشی دانشگاه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

آخرین ویرایش۱۹ اسفند ۱۴۰۲