بهره برداری از آسانسور و نمای کامپوزیت دانشکده ادبیات و علوم انسانی

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۷ کد : ۲۶۶۸۱ اخبار برگزیده
عملیات اجرای نمای کامپوزیت و آسانسور ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی به اتمام و بهره برداری رسید. نمای کامپوزیت دانشکده به متراژ ۴۸۰ مترمربع اجرا شده است و آسانسور این دانشکده نیز با ظرفیت ۱۰ نفر به بهره‌برداری رسید.
بهره برداری از آسانسور و نمای کامپوزیت دانشکده ادبیات و علوم انسانی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مهندس علی یعقوبی، مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه  با اعلام اینکه نمای کامپوزیت دانشکده ادبیات و علوم انسانی اجرا گردید، گفت: خرید، حمل و اجرای نمای کامپوزیت دانشکده ادبیات و علوم انسانی در بازه دو ماهه از 20 شهریور لغایت 20 آبان ماه جاری اجرا شد. وی در توضیح هزینه صورت گرفته در این پروژه، بیان داشت: نمای کامپوزیت این دانشکده به متراژ 480 مترمربع و با هزینه 750 میلیون تومان اجرا شد. وی همچنین به نصب و بهره‌برداری از آسانسور این دانشکده نیز اشاره کرد و گفت: عملیات اجرایی نصب و بهره برداری از آسانسور دانشکده ادبیات از ابتدای خرداد لغایت اول آذر ماه 1402 به طول انجامید که هزینه انجام کار در عملیات اجرایی نصب و بهره‌برداری از این آسانسور یک میلیارد و دویست میلیون تومان بوده است. آسانسور دانشکده ادبیات با ظرفیت 10 نفر در دو طبقه اجرا شده است.