ایجاد سامانه و شهرک پرتویی در دانشگاه بیرجند

۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۱ کد : ۲۶۶۴۰ اخبار برگزیده
به منظور ایجاد سامانه و شهرک پرتویی در دانشگاه بیرجند جلسه‌ای با حضور رئیس دانشگاه و معاونین و رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، جمعی از اعضای هیات علمی و مدیر کل جهاد کشاورزی استان روز شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲، جهت بازدید از دانشگاه و استقرار مرکز در دانشگاه بیرجند و بررسی جایگاه مختلف انجام شد.
ایجاد سامانه و شهرک پرتویی در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، با توجه به توانایی علمی و تجهیزاتی به ویژه حضور اعضای هیات علمی در تخصص‌های مختلف از جمله هسته‌ای ، شیمی، زیست و هم چنین گرایش‌های مختلف کشاورزی و مهندسی و امکانات آزمایشگاهی و آزمایشگاه مرکزی پتانسیل مرکز فوق در دانشگاه بیرجند ایجاد شده است. امروزه استفاده از پرتوها و فناوری هسته‌ای یکی از مهم‌ترین روشها در افزایش نگهداری محصولات کشاورزی می‌باشد. از جمله می‌تواند در کنترل آفات، انبارداری بلند مدت، صادرات بیشتر و استریل کردن محصولات مرتبط با امور کشاورزی، پزشکی و صنعتی مورد استفاده قرار گیرد. مرکز پروتو دهی فصل جدیدی را در کارهای تحقیقاتی در این حوزه باز خواهد کرد و همچنین استفاده از سامانه های پرتو دهی در سلامت جامعه، ایجاد اشتغال، تقویت و توسعه صنعت و فناوری بسیار موثر می‌باشد.