سومین نشست از دور سوم هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی برگزار شد

۰۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۰ کد : ۲۵۹۴۱ اخبار برگزیده
سومین نشست از دور سوم هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی روز یکشنبه ۵ آذر ۱۴۰۲ در سالن شکوه شرق حوزه ریاست دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، سومین نشست از دور سوم هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی با حضور اعضای حقوقی و حقیقی در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس هیأت امنا، دکتر محمد سلیمانی، قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیأت‌های امنا و هیأت‌های ممیزه، دکتر مهدی بیات؛ رئیس کمیسیون دائمی، دکتر جعفر عیوض‌پور، نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و دبیر هیأت امنا، دکتر عباسعلی رضاپور، رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند، دکتر سیداحسان شکیب، رئیس دانشگاه بزرگمهر قاینات اعضای حقوقی حاضر در این نشست بودند.
همچنین دکتر غلامحسین اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس جمهور، دکتر احمد خانی‌نوذری، معاون امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر روح الله ایزدخواه، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی و دکتر محمدرضا میری، عضو هیأت علمی و رئیس اسبق دانشگاه بیرجند اعضای حقیقی هیئت امنای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی خراسان جنوبی هستند.
در این جلسه، دکتر ابوالفضل اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری، دکتر سیدجواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر سیدمرتضی موسوی، معاون دانشجویی، دکتر محسن عارفی، معاون اداری و مالی،  دکتر محمد خراشادیزاده، مسئول دبیرخانه هیئت امنا و مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری، نرگس اسداللهی مدیر امور مالی و دکتر عباس لاری، نماینده شرکت حسابرسی منتخب هیئت امنا حضور داشتند.
در نشست اعضای هیأت امنا موضوعات مربوط به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان مطرح شد.