دیدار رئیس دانشگاه بیرجند با رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور

۰۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۳ کد : ۲۵۵۲۰ اخبار برگزیده
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و نماینده مقام عالی وزارت در استان، که با هدف شرکت در جلسه پدافند غیرعامل کشور در وزارت علوم و شرکت در جلسه کمیسیون فرعی حقوقی و قضائی هیأت دولت به تهران سفر کرده بود، علاوه بر حضور در نهاد ریاست جمهوری و سازمان برنامه و بودجه، دیدارها و ملاقات‌هایی را برای پیشبرد اهداف دانشگاه انجام داد. وی در دومین روز از سفر کاری خود به تهران با دکتر سعید غیاثی ندوشن، رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور دیدار کرد.
دیدار رئیس دانشگاه بیرجند با رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دیدار دکتر لامعی، رئیس دانشگاه با دکتر سعید غیاثی ندوشن، رئیس دانشگاه فرهنگیان با هدف معرفی ظرفیت‌های آموزش عالی استان و قابلیت‌ها و امکانات علمی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه بیرجند روز چهارشنبه 3 آبان 1402 در تهران برگزار شد. دکتر لامعی‌، رئیس دانشگاه بیرجند با تأکید بر همکاری مشترک دانشگاه بیرجند و دانشگاه فرهنگیان، گفت: در این نشست مقرر شد؛ انجام همکاری‌های علمی و آموزشی و پژوهشی در زمینه پذیرش و تربیت معلم، بصورت دوره‌های مشترک، بویژه در حوزه علوم پایه و مرتبط با اهداف و برنامه‌های دو طرف، در قالب تفاهم نامه یا قرارداد همکاری علمی و آموزشی، از سال آینده اجرایی شود.

آخرین ویرایش۰۴ آبان ۱۴۰۲