پیام تسلیت انجمن ترویج زبان و ادب فارسی و انجمن ایرانشناسی شعبۀ خراسان جنوبی در پی درگذشت استاد سترگ و دانشور بزرگ دکتر محمدرضا راشدمحصل

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۲۲:۳۱ کد : ۲۵۳۶۶ اخبار ستادی
انجمن ترویج زبان و ادب فارسی شعبه خراسان جنوبی و انجمن ایرانشناسی شعبۀ خراسان جنوبی در پی درگذشت استاد سترگ و دانشور بزرگ دکتر محمدرضا راشد محصل پیام تسلیتی صادر کردند.
پیام تسلیت انجمن ترویج زبان و ادب فارسی و  انجمن ایرانشناسی شعبۀ خراسان جنوبی در پی درگذشت استاد سترگ و دانشور بزرگ دکتر محمدرضا راشدمحصل

به نام خداوند جان و خرد

دریغا دریغا که استادی سترگ و دانشوری بزرگ روی از شاگردان، دوستان و ارادتمندان برتافت و رخت به جاودانگی کشید. بسیار زمان باید تا مادر روزگار دگربار کسی چون دکتر محمدرضا راشد محصل بزاید. آن اسطورۀ آزادگی، دانای دلدادگی، راوی خرد، فرهنگ و فروتنی که سهمی بزرگ در زیباسازی روزگار داشت. فضای رنجناک اتوبوس، روایت عشق بی­پایان او به زادبومش خراسان جنوبی بود و اوراق سنگین و وزین کتابها بیان خاموش عشق به دانشجویان که جز در این سفر آخرین تنهایش نگذاشتند. بدین وسیله مراتب عالی احترام خود را به روح فرازمند آن استاد پرمایه و دانشمرد فرزانه ادای ابراز نموده و خدمات واسع آن فقید سعید را به زبان و ادب فارسی و فرهنگ ایرانی ارج می­نهیم و ضمن عرض تسلیت به خانواده و خاندان و جامعۀ ارادتمندان و شاگردان، سفر پسینش را به سوگ می­نشینیم. یاد و نامش جاودان باد.

انجمن ترویج زبان و ادب فارسی شعبۀ خراسان جنوبی

انجمن ایرانشناسی شعبۀ خراسان جنوبی