بیست و یکمین دوره مسابقات ملی مهارت توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

۰۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۸ کد : ۲۴۱۶۹ اخبار ستادی اخبار دانشجویان
 بیست و یکمین دوره مسابقات ملی مهارت توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار می‌گردد.
بیست و یکمین دوره مسابقات ملی مهارت توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، بیست و یکمین دوره مسابقات ملی مهارت توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در 41 رشته شامل: اتصالات چوبی، الکترونیک، امنیت سایبری، آشپزی، توسعه نرم افزارهای موبایل، پردازش ابری، تاسیسات الکتریکی، تبرید و تهویه، تراش CNC، تعمیر و نگهداری هواپیما، جواهرسازی، راه کارهای نرم افزاری برای تجارت، رباتیک، سازه های چوبی، صافکاری خودرو، طراحی فضای سبز، طراحی مهندسی مکانیک، فرز CNC، فناوری آب، فناوری خودرو، پذیرش هتل، فناوری طراحی گرافیک، فناوری مد، فناوری های وب، قنادری، کابینت سازی، کاشیکاری، کنترل صنعتی، ساخت وساز خشک، گل آؤایی، لوله کشی، مدیریت سیستمهای تحت شبکه، مکاترونیک، نانوایی، نقاشی خودرو، نقاشی و دکوراسیون، هنر بازی‌های سه بعدی دیجیتال و پیرایشگری و به‌صورت کاملا مهارت محور برگزار می‌گردد.
لازم به ذکر است؛ تاریخ تولد متقاضیان باید از 12 دیماه 1380 به بعد باشد و صرفاً برای رشته‌های امنیت سایبری، رباتیک، طراحی فضای سبز و مکاترونیک تاریخ تولد می تواند از 12 دیماه 1377 باشد.
ثبت‌نام مرحله شهرستان از 9 تا 11 خرداد می‌باشد و آزمون کتبی مربوطه 18 خرداد برگزار می‌شود و ادامه آموزش و مسابقات از مهر به بعد خواهد بود.
دانشجویان گرامی متقاضی می توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با داخلی 2125 تماس حاصل نمایند و یا به صورت حضوری به مرکز نوآوری و شتابدهی (مانا1) آقای مهندس یاری مراجعه نمایند.