نشست توسعه همکاری‌های علمی دانشگاه بیرجند و دانشگاه خاتم النبیین افغانستان

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۷:۲۲ کد : ۲۳۹۹۲ اخبار برگزیده
نشست توسعه همکاری‌ها و مناسبات علمی و بین‌المللی بین اعضای هیأت رئیسه دانشگاه بیرجند و اعضای کادر رهبری دانشگاه خاتم النبیین افغانستان بعدازظهر چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ بصورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد.
نشست توسعه همکاری‌های علمی دانشگاه بیرجند و دانشگاه خاتم النبیین افغانستان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در نشست توسعه همکاری‌های علمی دانشگاه بیرجند و دانشگاه خاتم النبیین افغانستان، دکتر لامعی رئیس دانشگاه بیرجند ضمن استقبال از توسعه مراودات علمی با دانشگاه خاتم النبیین بر آمادگی دانشگاه بیرجند برای افزایش همکاری‌های علمی در تمامی حوزه‌ها، خصوصاً در حیطه جذب دانشجویان کیفی از کشور افغانستان تأکید کرد.

همچنین دکتر نویدی‌نیا رئیس دفتر همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه بیرجند ضمن برشمردن مزیت‌های دانشگاه بیرجند برای همکاری با کشور افغانستان بر آمادگی این دفتر برای عملیاتی کردن توافقات صورت گرفته تأکید کرد.

در این نشست دکتر اکبرپور معاون پژوهش، فناوری و نوآوری، دکتر حسینی‌واشان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر موسوی معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند به تشریح سیاست‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه در حوزه‌های مختلف جهت همکاری‌های علمی بین‌المللی پرداختند.

دکتر سجادی رئیس دانشگاه خاتم النبیین در ادامه ضمن تشکر از برگزاری جلسه و معرفی دانشگاه خاتم النبیین و برشمردن مزیت‌های دانشگاه بیرجند برای همکاری، بر آمادگی این دانشگاه جهت عملیاتی کردن تفاهم‌های صورت گرفته تأکید کرد. همچنین دکتر حبیبی رئیس شعبه غزنی دانشگاه خاتم النبیین ضمن معرفی شعبه غزنی این دانشگاه ابراز امیدواری کرد که مراودات علمی بین دو دانشگاه توسعه یابد.

در پایان این نشست توافق شد که کمیته‌ای متشکل از نمایندگان دو دانشگاه در جلسات تخصصی ضمن آماده کردن متن توافقات، زمینه اجرایی کردن آنها را بررسی کنند.