اجرای دیوارپوش سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی

۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۳ کد : ۲۳۴۹۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دیوارپوش سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی به همت مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه در مدت کمتر از دوماه اجرا شد.
اجرای دیوارپوش سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اجرای دیوارپوش سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی از بهمن‌ماه سال 1401 آغاز و در فروردین‌ماه سال جاری به بهره‌برداری رسید.
مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی با اشاره به اینکه تهیه و اجرای زیرسازی این سالن با چوب روس و با عایق پشم سنگ انجام شد، گفت: پس از زیرسازی سطح رویه با چوب ام دی اف اجرا شده است. این پروژه از بهمن ماه 1401 تا فروردین 1402 از محل اعتبارات فضاهای آموزشی و کمک آموزشی دانشگاه اجرا شده است.
حجم عملیات اجرای دیوارپوش سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی 230 مترمربع می‌باشد. این پروژه با اعتبار 300 میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.
سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی در طبقه دوم این دانشکده واقع شده است. زیربنای این سالن 206 مترمربع است و ظرفیت حدود 200 نفر را دارا می باشد.
شایان ذکر است؛ سایر تجهیزات این سالن در حال خریداری و نصب است.

آخرین ویرایش۳۰ فروردین ۱۴۰۲