میدان فرهنگ به بهره برداری رسید

۲۷ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۳ کد : ۲۳۴۴۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
میدان فرهنگ در پردیس دانشگاه بیرجند به بهره‌برداری رسید.
میدان فرهنگ به بهره برداری رسید

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، پروژه میدان فرهنگ در پردیس دانشگاه بیرجند به بهره‌برداری رسید.
مهندس علی یعقوبی، مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی با اعلام اینکه طراحی این میدان توسط مدیریت طرح های عمرانی و با مشارکت دانشکده هنر صورت گرفته است؛ گفت: این پروژه با اعتبار 260 میلیون تومان در 255 متر مربع اجرا شده است. مهندس یعقوبی اظهار کرد: این پروژه در مدت دوماه از دی‌ماه تا پایان اسفندماه سال 1401 به بهره‌برداری رسید.
وی افزود: در بدنه باغچه‌های این میدان از سنگ نی‌ریز و در کف‌سازی آن از سنگ کوبیک با توجه به مقاومت بالای این سنگ استفاده شده است. سیستم روشنایی و آبرسانی این پروژه نیز توسط همکاران این مدیریت با بالاترین استاندارهای حال حاضر اجرا گردیده است.
شایان ذکر است؛ در این پروژه به منظور صرفه جویی در مصرف آب و زیباسازی در این میدان از خشک منظرسازی و شن‌های رنگی استفاده شده است و در مقاطعی از آن نیز با کاشت گل‌های فصلی به زیبایی این پروژه افزوده است.

آخرین ویرایش۲۷ فروردین ۱۴۰۲