عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند به عنوان دستیار استاندار خراسان جنوبی در امر مردمی سازی دولت منصوب شد

۲۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۰ کد : ۲۳۱۸۷ اخبار ستادی
دکتر جواد زراعتکارمقدم، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند به سمت دستیار استاندار خراسان جنوبی در امر مردمی سازی دولت منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در نشستی با حضور دستیار ویژه و مشاور عالی استاندار روز یکشنبه 28 اسفندماه 1401 دکتر جواد زراعتکارمقدم، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند به سمت دستیار استاندار در امر مردمی سازی دولت منصوب شد.
شایان ذکر است؛ دکتر زراعتکارمقدم عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق دانشکده فنی فردوس مدرک دکتری خود را در رشته مهندسی برق - مخابرات سیستم در سال 1395 از دانشگاه بیرجند کسب کرد.

آخرین ویرایش۱۲ فروردین ۱۴۰۲