کسب مقام دانشجوی دانشگاه بیرجند در جشنواره جوانان برتر ایران زمین استان خراسان جنوبی در سال ۱۴۰۱

۲۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۳ کد : ۲۳۱۷۴ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
مهندس محمد جواد توکلی، دانشجوی دکتری مهندسی برق و مدیر عامل شرکت دانش بنیان نوین پرداز هوشمند رایین در موضوع تخصصی دانش بنیان جشنواره جوانان برتر ایران زمین استان خراسان جنوبی در سال ۱۴۰۱ موفق به اخذ مقام شایسته تقدیر شد.
کسب مقام  دانشجوی دانشگاه بیرجند در جشنواره جوانان برتر ایران زمین استان خراسان جنوبی در سال ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جشنواره جوانان برتر ایران زمین  استان خراسان جنوبی سال 1401  توسط اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی برگزار شد. در این جشنواره، مهندس محمد جواد توکلی، دانشجوی دکتری مهندسی برق و مدیر عامل شرکت دانش بنیان نوین پرداز هوشمند رایین از مجموعه‌های مستقر در زیست بوم نوآوری، فناوری و  کارآفرینی دانشگاه بیرجند در موضوع تخصصی دانش بنیان جشنواره جوانان برتر ایران زمین استان خراسان جنوبی حائز مقام شایسته تقدیر شد. در لوح تقدیر اهدایی به مهندس توکلی که با امضای محسن قطبی، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان خراسان جنوبی صادره شده آمده است؛ نظر به رأی شورای داوری از جنابعالی که در جشنواره جوانان برتر ایران زمین استان خراسان جنوبی سال 1401 در موضوع تخصصی دانش بنیان حائز مقام شایسته تقدیر شده‌اید، قدردانی بعمل می‌آورم.
شرکت دانش‌بنیان نوین پرداز هوشمند رایین از مجموعه‌های مستقر در زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند است.