کسب رتبه برتر پروژه عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در رویداد ملی جغرافیایی کشور

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۸ کد : ۲۳۰۸۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
پروژه دکتر محمد اسکندری‌ثانی ، عضو هیأت علمی گروه آموزشی جغرافیا دانشگاه بیرجند رتبه برتر رویداد ملی جغرافیایی کشور را به دست آورد.
کسب رتبه برتر پروژه عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در رویداد ملی جغرافیایی کشور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در نخستین رویداد ملی جغرافیا، پروژه دکتر محمد اسکندری‌ثانی ، عضو هیأت علمی گروه آموزشی جغرافیا دانشگاه بیرجند با عنوان لکه‌های جغرافیایی سرمایه‌گذاری fingeo به عنوان پروژه برتر در رویداد ملی جغرافیای دانشگاه تهران معرفی شد.
در لوح اهدایی از سوی سرتیپ دوم دکتر مجید فخری، رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح به دکتر محمد اسکندری‌ثانی آمده است؛ در راستای اهداف سال 1401 با عنوان تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی؛ ضمن تبریک به سبب انتخاب پروژه لکه‌های جغرافیایی سرمایه‌گذاری fingeo به عنوان پروژه برتر در رویداد ملی جغرافیای دانشگاه تهران، از همکاری جناب‌عالی در راستای مدیریت و اجرای پروژه، تقدیر به عمل می‌آید. امید است اندیشه خلاق و آمیخته به نسیم پر ترنم علم و ایمان شما، در سایه لطف و عنایت الهی و توجهات حضرت ولی عصر(عج) نوید بش آینده‌ای روشن و سرشار از امید برای ایران اسلامی باشد.
این رویداد در سه مرحله برگزار شد و مرحله نهایی آن در سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح به اتمام رسید.