بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از غرفه دانشگاه بیرجند در جشنواره جذب دانشجویان بین المللی

۱۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۱ کد : ۲۳۰۶۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، همزمان با برگزاری نخستین جشنواره جذب دانشجویان بین‌المللی که به همت سازمان امور دانشجویان کشور، در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، از غرفه دانشگاه بیرجند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  با همراهی دکتر داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در حاشیه جشنواره جذب دانشجویان بین الملل روز دوشنبه 15 اسفند 1401 از غرفه معرفی دانشگاه بیرجند بازدید کرد.
اولین جشنواره جذب دانشجویان به همت اداره کل امور دانشجویان بین‌المللی سازمان امور دانشجویان با هدف گفتمان سازی در حوزه جذب دانشجویان بین‌المللی، معرفی ظرفیت‌های آموزش عالی کشور جهت تحصیل، ایجاد موازنه در جریان مهاجرت‌های علمی دانشجویی و شبکه‌سازی برای گسترش زیست بوم کنش‌گران جذب دانشجویان بین‌المللی 15 و 16 اسفند ماه جاری در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود.
در این دیدار دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر حسین نویدی‌نیا، رئیس گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه و کارشناسان این گروه ضمن خوش آمدگویی به وزیر علوم و هیأت همراه، توضیحاتی را در خصوص دستاوردهای دانشگاه بیرجند در حوزه بین الملل ارائه کردند. همچنین در این بازدید دکتر داداش پور درباره ایجاد مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان در دانشگاه بیرجند قول مساعد داد.