برگزاری کارگاه آموزش برنامه نویسی وب و موبایل

۱۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۰ کد : ۲۳۰۳۳ اخبار دانشکده‌ها
کارگاه آموزش برنامه نویسی وب و موبایل با حمایت زیست بوم کارآفرینی دانشگاه بیرجند توسط شرکت توسعه مدیریت و فناوری های نوین فراداده رستا از واحدهای مستقر در این زیست بوم  به مدت دو روز در  ۱۲ و ۱۳ اسفند ماه جاری در محل سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزش برنامه نویسی وب و موبایل

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کارگاه آموزش برنامه نویسی وب و موبایل با حمایت زیست بوم کارآفرینی دانشگاه بیرجند توسط شرکت توسعه مدیریت و فناوری های نوین فراداده رستا از واحدهای مستقر در این زیست بوم  به مدت دو روز در  12 و 13 اسفند ماه جاری در محل سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد. این کارگاه  که با استقبال 70 نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند برگزار گردید،،  کدنویسی با html، CSS و Javascript آموزش داده شد. در پایان کارگاه تمرینات عملی به مشارکت کنندگان دوره ارائه شد. برنامه نویسی از جمله مهارت‌هایی است که مورد نیاز جامعه امروز و آینده است و هدف از ارائه این کارگاه آشنایی دانشجویان با برنامه نویسی وب و موبایل و ایجاد کارراهه شغلی در راستای ورود به بازار کاربوده است.