در دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

میزگرد ریشه های فرهنگی، اجتماعی ناکارآمدی ها و پیشرفت ها در جمهوری اسلامی ایران

۱۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۵ کد : ۲۳۰۲۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
جلسه میزگرد ریشه های فرهنگی، اجتماعی ناکارآمدی ها و پیشرفت ها در جمهوری اسلامی ایران با حضور دکتر محمدتقی دشتی، رئیس مرکز بررسی‌های راهبردی مبنا و دکتر احمد بخشی، عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل و معاونت فرهنگی و اجتماعی شامگاه شنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ در تالار ولایت دانشگاه برگزار شد.
میزگرد ریشه های فرهنگی، اجتماعی ناکارآمدی ها و پیشرفت ها در جمهوری اسلامی ایران

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  در ابتدای این جلسه میزگرد، دکتر دشتی، رئیس مرکز بررسی‌های راهبردی مبنا  در مورد محورهای این میزگرد شامل؛"دین"، "استعمار" و "عدم حاکمیت قانون"، انزوای جریانات دانشجویی به خود دانشجویان بر میگردد؟ یا رویکردهای امنیتی حاکمیت؟، در کجای مسیر پیشرفت قرار داریم؟ و  انقلاب یا اصلاح؟ به بیان سخن پرداخت.
در ادامه، دکتر احمد بخشی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم سیاسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند درباره موضوعات مطرح شده سخنرانی کرد.
در این جلسه کتاب های جدید و مؤثر پیرامون موضوعات مورد بحث معرفی  شدند و در پایان جلسه به سوالات طرح شده توسط حضار پاسخ داده شد.