برگزاری دوره مدیریت کسب و کار (MBA)

۱۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۹ کد : ۲۳۰۰۱ اخبار دانشکده‌ها
دوره مدیریت کسب و کار (MBA) به همت مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه و با همکاری اداره کل فنی و حرفه ای در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری دوره مدیریت کسب و کار (MBA)

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دوره دوره مدیریت کسب و کار (MBA) توسط محرم ابراری، دانشجوی دکتری مدیریت برگزار شد.
لازم به ذکر است در این دوره روش‌های راه اندازی یک کسب و کار، شامل تجزیه و تحلیل اقتصادی، مدیریت منابع انسانی،  برنامه ریزی استراتژیک، مهارت‌های ارتباطی، مدل کسب و کار و اصول و فنون مذاکرات  تجاری به صورت تئوری و کارگاهی آموزش داده می‌شود.
دوره بعدی مهارت‌های کسب و کار در سال بعد برگزار خواهد شد و هم اکنون در سامانه ساجد قابل ثبت نام هست. مدرک صادر شده برای این دوره توسط سازمان فنی و حرفه ای صادر می‌شود و دارای اعتبار بین المللی می باشد.