آغاز کاشت شصت و شش هزار قطعه گل زمستانی در محوطه دانشگاه بیرجند

۲۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۱ کد : ۲۱۹۷۱ اخبار ستادی
کاشت شصت و شش هزار قطعه گل زمستانی در محوطه پردیس‌های دانشگاه آغاز شد.
آغاز کاشت شصت و شش هزار قطعه گل زمستانی در محوطه دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، شصت و شش هزار قطعه گل زمستانی شامل کلم، بنفشه و شب بو و همیشه بهار به همت معاونت اداری و مالی و اداره  پشتیبانی، در محوطه پردیس‌های دانشگاه بیرجند کاشته می‌شود. کاشت گل‌های زمستانی از نیمه دوم آذر آغاز و به مرور در محوطه‌های دانشگاه کاشته می‌شود. گل‌های بنفشه، شب بو و همیشه بهار در خزانه گلخانه پرورش یافته و در این ایام در محوطه‌های دانشگاه انتقال یافته است.
همچنین  رضا حسن‌زاده، رئیس اداره پشتیبانی دانشگاه ضمن قدردانی از همکاران سختکوش و زحمتکش مجموعه فضای سبز دانشگاه، گفت: قلمه‌ زنی گل‌های بهاری نیز با ظرفیت کامل در گلخانه پردیس شوکت آباد دانشگاه انجام شده است. در قلمه‌زنی انجام شده توسط نیروهای ساعی و سختکوش فضای سبز دانشگاه، تعداد  12 هزار قلمه شمشاد ، 3 هزار رز ، ترون 4 هزار، شاه‌پسند بوته گلدانی و قلمه در رنگهای متفاوت به تعداد 17 هزار ، شمعدانی عطری و معمولی 6 هزار قلمه، پیرکانتا 4 هزار قلمه، به لیمو هزار قلمه و دو هزار قلمه رز رونده در گلخانه پردیس دانشگاه انجام شده است.
در ادامه گل کاری‌های صورت گرفته، در محوطه مسجدامام جعفرصادق(ع) تعداد 300 گل محمدی و رز رونده کاشته شد.