بازدید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی از مجموعه کارگاه‌های دانشکده هنر

۲۹ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۰ کد : ۲۱۱۵۹ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی ظهر روز شنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۱ از مجموعه کارگاه‌های دانشکده هنر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  در ابتدای این دیدار، دکتر خلیل نژاد، رئیس دانشکده هنر، گزارش مختصری از مجموعه‌های مستقر در دانشکده ارائه کرد. دراین بازدید که حدود دو ساعت بطول انجامید، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیأت همراه از مجموعه کارگاه‌های طراحی، نگارخانه و کارگاه‌های چوب، مرمت و.... بازدید کردند و در جریان فعالیت‌های دانشکده هنر قرار گرفتند. این بازدید درچارچوب ارتباطات برون دانشگاهی دانشکده هنر و به میزبانی ریاست دانشکده هنر صورت گرفت.