برگزاری آیین اختتامیه همایش بین المللی تلسی در دانشگاه بیرجند

۲۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۵ کد : ۲۰۹۴۷ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
همزمان با برگزاری مراسم اختتامیه همایش بین المللی تلسی، مهدیه نوری دانشجوی دکتری دانشگاه الزهرا(س) به عنوان پژوهشگر برتر بخش دانشجویی برگزیده شد.
برگزاری آیین اختتامیه همایش بین المللی تلسی در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اختتامیه نوزدهمین همایش بین المللی تلسی شامگاه جمعه 20 آبان 1401 در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دکتر سودمندافشار، نائب رئیس انجمن تلسی ضمن برشمردن شیوه نامه انتخاب پژوهشگر برتر انجمن تلسی، به استقبال دانشجویان و اعضای هیأت علمی و چگونگی انتخاب پژوهشگر برتر اشاره کرد و گفت: مهدیه نوری دانشجوی دکتری دانشگاه الزهرا(س) به عنوان پژوهشگر برتر بخش دانشجویی انجمن تلسی برگزیده شد.
در این مراسم گزارش اعضای هیئت مدیریه انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران ارائه شد. همچنین برگزاری انتخابات برای تعیین اعضای جدید هیئت مدیره و معرفی پژوهشگر برتر بخش دانشجویی از دیگر برنامه‌های آیین اختتامیه همایش تلسی بود.
نوزدهمین همایش بین المللی تلسی از 18 تا 20 آبان 1401 در دانشگاه بیرجند برگزار شد.