در سومین المپیاد شاهد و ایثارگر دانشجویان پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور بدست آمد؛

کسب مقام سوم تیم فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند

۰۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۹ کد : ۱۹۸۱۱ اخبار ستادی
تیم فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند در سومین المپیاد شاهد و ایثارگر دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به مقام سوم دست یافت.
کسب مقام سوم تیم فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با برگزاری سومین المپیاد شاهد و ایثارگر دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، تیم فوتسال دانشگاه بیرجند توانست با غلبه بر تیم دانشگاه قم مقام سوم را از آن خود کند.
سومین المپیاد شاهد و ایثارگر دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان از تاریخ ۲۹ مرداد لغایت ۶ شهریور برگزار شد.
دکتر علی ثقه الاسلامی، سرپرست کل کاروان اعزامی دانشگاه بیرجند، علیرضا عبداللهی، مربیگری و علیرضا قلی‌پور سرپرست تیم فوتسال دانشگاه را در این مسابقات بر عهده داشتند.