برگزاری آزمون‌ کاردانی نظام جدید دانشکده فنی و حرفه ای و  آزمون کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه بیرجند

۰۴ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۴ کد : ۱۹۷۹۰ اخبار ستادی
همزمان با برگزاری آزمون کاردانی نظام جدید دانشکده فنی و حرفه ای و کارشناسی ناپیوسته، تعداد ۱۱۵۱ داوطلب امروز جمعه ۴ شهریور ۱۴۰۱ در دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون کاردانی نظام جدید دانشکده فنی و حرفه ای و کارشناسی ناپیوسته صبح امروز جمعه 4 شهریور 1401 در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در آزمون‌ کاردانی نظام جدید دانشکده فنی و حرفه ای 399 ‏داوطلب خانم و 509 داوطلب آقا به رقابت پرداختند . آزمون کارشناسی ناپیوسته  نیز بصورت همزمان با رقابت 42 داوطلب خانم و 201 داوطلب آقا  برگزار شد. این دو آزمون  در ساختمان‌های دانشکده علوم بلوک A و B ، کلاس‌های مشترک و سالن امید دانشگاه بیرجند برگزار گردید.