معرفی اعضای کارگروه بررسی صلاحیت عمومی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۲۱:۵۱ کد : ۱۹۷۷۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
اعضای کارگروه بررسی صلاحیت عمومی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند از سوی دکتر محمدخلج امیرحسینی، رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی شدند.
معرفی اعضای کارگروه بررسی صلاحیت عمومی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمدخلج امیرحسینی، رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعضای کارگروه بررسی صلاحیت عمومی جذب دانشگاه بیرجند را معرفی کرد. در معرفی نامه رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آمده است؛ عطف به پیشنهاد سرپرست محترم دانشگاه مبنی بر معرفی اعضای کارگروه بررسی صلاحیت عمومی و طبق مصوبات هیأت عالی جذب شورای انقلاب فرهنگی، اعضای این کارگروه مطابق مصوبه هیأت عالی جذب معرفی می‌شوند.
براین اساس دکتر حسین فرزانه‌پور؛ معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به عنوان عضو حقوقی و نماینده رئیس دانشگاه در کارگروه بررسی صلاحیت عمومی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند معرفی شد. دکتر مرتضی مزگی‌نژاد، دکتر محمدحسن مجیدی، دکتر مرتضی عراقی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدحسین زنجیری و دکتر حمیدرضا ناصری اعضای حقیقی این کارگروه را تشکیل می‌دهند. همچنین نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دیگر عضو حقوقی این کارگروه است.