توسط موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند انجام شد؛

تبدیل آرشیو فیلم‌های آنالوگ دانشگاه به آرشیو دیجیتالی

۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۷ کد : ۱۹۷۴۱ اخبار ستادی
تعداد ۱۹۶ کاست آرشیو فیلم آنالوگ از برنامه‌های سالیان گذشته دانشگاه به همت موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند به آرشیو دیجیتالی تبدیل شد.
تبدیل آرشیو فیلم‌های آنالوگ دانشگاه به آرشیو دیجیتالی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به‌منظور حفظ و نگهداری میراث گران‌بهای دانشگاه، تعداد 196 کاست آرشیو آنالوگ جمع آوری شده در روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه، به همت کارشناسان موزه و مرکز اسناد تبدیل به دیجیتال شد. با این اقدام از افت کیفیت و تخریب این آرشیو ارزشمند در گذر زمان جلوگیری خواهد شد. آرشیو مذکور در پایگاه اطلاعات مرکز اسناد دانشگاه نگهداری تا مورد استفادۀ آیندگان قرار گیرد.
موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند یک بار دیگر از کلیۀ همکاران و علاقه مندانِ به حفظ میراث آموزشی، علمی و فرهنگی دانشگاه دعوت می‌نماید در صورت تمایل اسناد، تصاویر، فیلم‌ها و یا تجهیزات مرتبطِ با تاریخ دانشگاه بیرجند را جهت حفظ و ارائه به نسل آینده در اختیار این واحد قرار دهند. همکاران می توانند جهت بازدید از موزه یا کسب اطلاعات بیشتر به سایت موزه  به نشانی birjand.ac.ir/museum/fa مراجعه و یا با کارشناسان موزه تماس حاصل نمایند.

آخرین ویرایش۳۰ مرداد ۱۴۰۱