دهمین جلسه شورای سیاست‌گذاری بهداشت و درمان برگزار شد

۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۵ کد : ۱۹۶۸۸ اخبار ستادی
دهمین جلسه شورای سیاست‌گذاری بهداشت و درمان دانشگاه با حضور سرپرست دانشگاه، معاون دانشجویی، معاون اداری و مالی، رئیس اداره بهداشت و درمان و اعضای شورا برگزار شد.
دهمین جلسه شورای سیاست‌گذاری بهداشت و درمان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند به نقل از اداره بهداشت و درمان، دهمین جلسه شورای سیاست‌گذاری بهداشت و درمان، با حضور دکتر لامعی، سرپرست دانشگاه و اعضای این شورا، روز دوشنبه 24 مردادماه در سالن گردهمایی رسانه برگزار شد.
در ابتدا دکتر عقیلی دبیر شورا و رئیس اداره بهداشت و درمان گزارش مختصری از پیگیری‌های انجام شده در خصوص مصوبات جلسه نهم شورای سیاست‌گذاری، اقدامات صورت گرفته در دوران شیوع کووید 19 و نتایج طرح  پایش سلامت  جسم کارکنان در سال 1400ارائه کرد. در ادامه دکتر لامعی، سرپرست دانشگاه ضمن تشکر از زحمات پرسنل پرتلاش اداره بهداشت و درمان، در خصوص اجرایی شدن مصوبات این جلسه خصوصأ در جهت تکریم کارکنان مجموعه و ارتقاء خدمت ­رسانی به دانشگاهیان قول مساعد داد. در پایان  برنامه‌ها و سیاست­‌های کلان اداره بهداشت و درمان برای سال 1402-1401 مطرح و تصمیماتی اتخاذ گردید.

آخرین ویرایش۲۵ مرداد ۱۴۰۱