دانشجوی دانشگاه بیرجند مدال طلای مسابقات تکواندو کیوروگی استان را کسب کرد

۰۸ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۶:۴۷ کد : ۱۹۶۰۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دانشجوی دانشگاه بیرجند در مسابقات کیوروگی استان خراسان جنوبی مدال طلای وزن ۵۳ تا ۵۷ کیلوگرم را در رده سنی  جوانان از آن خود کرد.
دانشجوی دانشگاه بیرجند مدال طلای مسابقات تکواندو کیوروگی استان را کسب کرد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در مسابقات تکواندوی کیوروگی استان خراسان جنوبی، ریحانه ذوالقدر دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه بیرجند توانست مدال طلای این مسابقات را در وزن 53 تا 57 کیلوگرم رده سنی جوانان را بدست آورد.
مسابقات کیوروگی استان خراسان جنوبی  به مناسبت گرامیداشت فتح خرمشهر در خردادماه 1401 برگزار گردید.  حکم قهرمانی این مسابقات در مردادماه سال جاری با امضای سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان و رئیس هیئت تکواندو خراسان جنوبی به ریحانه ذوالقدر اهدا شد.

روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کسب مدال طلای مسابقات کیوروگی استان خراسان جنوبی را به سرکار عالی تبریک گفته و توفیق روزافزون شما را از درگاه خداوند متعال خواستاریم.

آخرین ویرایش۰۸ مرداد ۱۴۰۱