حضور مسئول مرکز امور بانوان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاهها در دانشگاه بیرجند

۲۷ تیر ۱۴۰۱ | ۲۱:۴۰ کد : ۱۹۵۰۴ اخبار ستادی
نشستی با حضور حجت الاسلام و المسلمین جعفری رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خراسان جنوبی، مسئول مرکز امور زنان و خانواده نهاد رهبری در دانشگاهها و خواهران فعال فرهنگی دانشگاه چهارشنبه ۲۲تیرماه ۱۴۰۱ در سالن رسانه دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این نشست حجت الاسلام و المسلمین جعفری ضمن تبریک دهه ولایت و امامت و خیر مقدم به حضار در جلسه، پیرامون اجرای طرح حامیم ویژه دانشجویان فعال ارزشی و فرهنگی که  در مدت دوسال آموزش غیر حضوری  توفیق  حضور دانشجویان درمحیط  دانشگاهها نداشتیم این طرح  با رویکرد فرهنگی؛ آموزش و تربیتی دانشجویان عزیز با حضور متولیان فرهنگی اثرگذار که به مدت یک هفته در استان برگزار خواهد شد وی همچنین از روند این طرح در استان مطالبی طرح نمودند.وی ادامه داد دانشجویانی که حضور فعال در طرح  داشته باشند، ۲ واحد درسی گروه معارف برای آنان منظور خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین جعفری در قسمتی دیگر به  کارآمدی  نظام  جمهوری اسلامی که در کتاب صعود چهل ساله آقای راجی  در حوزه های مختلف از جمله بانوان،که مطالب ارزشمندی گردآوری شده  جهت نشر آن در فضای رسانهای و حقیقی مطالبی را یادآور شد.در ادامه مسئول مرکز اموربانوان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها سرکار خانم عزتی در بحث هویت بانوان در اندیشه امامین انقلاب وسند تحول مطالبی را مطرح نمودند.وی همچنین در قسمتی دیگر به آسیب های هویتی، مهارتی ، اجتماعی در جامعه پرداخته و بر عنصر حیاء و حضور اجتماعی عفیفانه بانوان تاکید کردند.
در ادامه حضار سوالات و نقطه و نظرات پیرامون برنامه ها و فعالیت ها بانوان در دانشگاه ها مطرح نمودند.