با حضور مشاوران تحصیلی و انتخاب رشته برگزار شد؛

نشست ستاد جذب دانشجویان توانمند

۲۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۵ کد : ۱۹۵۰۱ اخبار ستادی
نشست ستاد جذب دانشجویان توانمند با حضور مشاوران فعال در حوزه تحصیلی و انتخاب رشته، رؤسای دانشکده‌ها و نمایندگان ستاد جذب و مدیران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه بعدازظهر روز شنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۱ در سالن بشارت دانشگاه برگزار شد.
نشست ستاد جذب دانشجویان توانمند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سیدجواد حسینی‌واشان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با ارائه اطلاعاتی در مورد رشته‌ها و دانشکده‌های موجود به تعداد اعضای هیأت علمی و مزیت‌ها و امکانات دانشگاه بیرجند اعم از رشته‌های جدید و کیفیت آموزشی و حضور اساتید مجرب اشاره کرد و گفت: دانشگاه بیرجند با دارابودن امکانات رفاهی، آزمایشگاهی و کارگاهی متعدد به اهمیت تعامل هر چه بیشتر دانشگاه و آموزش و پرورش تأکید کرد.
در ادامه دو نفر از مشاوران با تجربه استان به سخنرانی و ارائه نظرات خود پرداختند. در ادامه این جلسه رؤسا و نمایندگان حاضر به معرفی دانشکده‌ها و امکانات در اختیار پرداختند.