جشن ویژه عید سعید غدیر خم در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۲۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۵:۵۴ کد : ۱۹۴۹۹ اخبار ستادی
جشن ویژه عید سعید غدیر خم به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و با حضور جمعی از اساتید، کارمندان و دانشجویان پیش از ظهر یکشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۱ در تالار ولایت دانشگاه برگزار شد.
جشن ویژه عید سعید غدیر خم در دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر حسین فرزانه‌پور سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با تبریک فرارسیدن عید امامت و لایت این عید را عید اکمال دین و استمرار هدایت و راهنمایی و عید الله الاکبر و عید آل محمّد(ص) دانست و گفت: در این روز سرنوشت جامعه اسلامی مشخص شد. وی با اشاره به حدیث ثقلین و روایت بزرگان اهل سنت درباره غدیر مولایمان حضرت علی(ع) افزود: پس از این رویداد شکافهایی در امت اسلامی  ایجاد شد و کار عدول بجایی رسید که اساس اسلام نفع شد.
وی با اعلام اینکه لازم است از تاریخ درس بگیریم و غدیر را برای همیشه تاریخ بدانیم بیان داشت: امیدوارم به برکت ایام دهه امامت و ولایت و نفس والای حضرت امام علی(ع) همه ما از متمسکین به ولایت امیر المؤمنین(ع) باشیم.
در این مراسم که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند برگزار شد از سادات حاضر در این مراسم با اهدای شاخه گل تقدیر به عمل آمد.
سخنرانی مجازی حجت الاسلام دین‌پرور رئیس بنیاد بین المللی نهج البلاغه از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

آخرین ویرایش۲۶ تیر ۱۴۰۱