برگزاری نشست رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست با رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه

۱۵ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۲ کد : ۱۹۳۷۰ اخبار دانشکده‌ها
نشست رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست با رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دیدار دکتر هادی صمدیه رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه با دکتر مهدی جهانی رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست دیدار و گفتگو کرد. این نشست که روز چهارشنبه 15 تیر 1401 در محل دفتر ریاست پردیس برگزار شد مسائل و مشکلات موجود مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این جلسه در راستای ارتقای سلامت روانی- اجتماعی دانشجویان بر برگزاری دوره‌های آموزشی، کارگاه‌ها و نشست‌های هم اندیشی در راستای ارتقای سلامت روانی- اجتماعی دانشجویان (ویژه اساتید راهنما و مدیران گروه‌ها)،  فعال سازی دفتر مشاوره در دانشکده(پردیس)،  اجرای طرح مربیان همتا، همکاری انجمن های علمی و مرکز مشاوره،  ارائه درس مهارت‌های زندگی، شرکت کارشناسان مرکز مشاوره در جلسات توجیهی ویژه نودانشجویان کارشناسی تأکید شد.