نشست مجازی مهارت های زندگی از منظر قرآن کریم برگزار شد.

۱۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۱ کد : ۱۸۸۸۲ اخبار ستادی
نشست مجازی با عنوان مهارت های زندگی از منظر قرآن کریم با حضور حجت الاسلام و المسلمین مهدی اسد اللهی زارگز، مدرس حوزه و دانشگاه،کارشناس مشاور خانواده برگزار شد.
نشست مجازی مهارت های زندگی از منظر قرآن کریم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست مجازی با عنوان مهارت های زندگی از منظر قرآن کریم با حضور حجت الاسلام و المسلمین مهدی اسد اللهی زارگز، مدرس حوزه و دانشگاه،کارشناس مشاور خانواده در تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۲ ساعت ۱۱ به همت کانون قرآن پژوهان و کانون مهارت ها و آسیب های اجتماعی در بستر ادوبی کانکت برگزار شد. از عناوین مهم مطرح شده در این نشست می توان به مهارت های لازم در زندگی که منجر به زندگی بهتر (به خصوص زندگی زناشویی)، شیوه زندگی ائمه و نحوه ی برخورد ایشان با آسیب های اجتماعی، مهارت خودآگاهی (ساحت های بینش و‌ کنش، منش گفتاری و رفتاری)، مهارت کنترل خشم (تاب آوری) و هفت نیاز اصلی زنان و‌ هشت نیاز اصلی مردان اشاره کرد.

آخرین ویرایش۱۳ خرداد ۱۴۰۱