سخنرانی علمی دکتر آدریان شیمون در دانشگاه بیرجند

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۳ کد : ۱۸۸۷۱ اخبار ستادی
در چارچوب تفاهم نامه همکاری های علمی بین دانشگاهی، سخنرانی علمی با عنوان "تحولات اقتصادی در کشور رومانی" توسط دکتر آدریان شیمون دانشیار دانشگاه پترومایور کشور رومانی برگزار شد.
سخنرانی علمی دکتر آدریان شیمون در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در چارچوب تفاهم نامه همکاری‌های علمی بین دانشگاهی، سخنرانی علمی با عنوان "تحولات اقتصادی در کشور رومانی" توسط دکتر آدریان شیمون دانشیار دانشگاه پترومایور George Emil Palade University of Medicine, Pharmacy, Science and Technology of Targu Mures  کشور رومانی در دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این سخنرانی که در سالن جلسات دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد، دکتر آدریان شیمون ضمن بیان تاریخچه ای از مراحل رشد و تحولات اقتصادی کشور رومانی به سوالات حضار پاسخ داد.
شایان ذکر است؛ این استاد رومانیایی در قالب برنامه تبادل استاد و دانشجو (اراسموس +) در دانشگاه بیرجند حضور پیدا کرده است.