تکریم دختران دانشجو به مناسبت زاد روز میلاد حضرت معصومه «س»

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۸۸۳۸ اخبار ستادی
به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) امروز سه‌شنبه ۱۰ خرداد از دختران دانشجو در محل مسجد امام جعفرصادق(ع) تکریم و تجلیل بعمل آمد.
تکریم دختران دانشجو به مناسبت زاد روز میلاد حضرت معصومه «س»

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند؛  به مناسبت فرا رسیدن دهه کرامت و میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بیرجند از دانشجویان دختر و کارکنان خواهر  نمازگزار مسجد امام جعفر صادق «ع» در جوار شهید گمنام   تجلیل شد.
 این مراسم  با حضور حجت الاسلام و المسلمین حجازیان، معاون استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  و دکتر فرهنگ فر دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه و  دکتر دیانی، مدیر گروه معارف برگزار شد.
خاطر نشان می گردد هدف از برگزاری این آیین تکریم، گرامیداشت مقام دختران و جایگاه آنان بود چرا که سهمی مهم در ساختن جامعه داشته و دختران امروز، مادران آینده این سرزمین هستند و تجدید پیمان  با شهدا  بود.
در پایان از دختران دانشجو با اهدای شاخه گل وکارت تبریک تقدیر بعمل آمد.

آخرین ویرایش۱۰ خرداد ۱۴۰۱