به همت ناحیه بسیج دانشجویی خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

دوره مهارتی تشکیلاتی بسیج دانشجویی با موضوع جهاد تبیین و جهاد علمی

۰۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۱:۴۹ کد : ۱۸۷۳۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دوره مهارتی تشکیلاتی بسیج دانشجویی با موضوع جهاد تبیین و جهاد علمی روز پنجشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۱ به همت ناحیه بسیج دانشجویی استان در مسجد امام جعفرصادق(ع) دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دوره مهارتی تشکیلاتی بسیج دانشجویی با موضوع جهاد تبیین و جهاد علمی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم افتتاحیه دوره مهارتی تشکیلاتی بسیج دانشجویی با موضوع جهاد تبیین و جهاد علمی با سخنرانی دکتر احمد لامعی‌گیو، سرپرست دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دوره مهارتی تشکیلاتی بسیج دانشجویی با حضور جمع کثیری از دانشجویان و فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی در محوطه و سالن ایثار مسجد امام جعفرصادق(ع) برگزار شد.
برگزاری دیدار صمیمانه سردار محمدرضا مهدوی، فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) استان با شرکت کنندگان در این نشست از دیگر برنامه‌های دوره مهارتی تشکیلاتی بسیج دانشجویی استان بود.
شایان ذکر است؛ سردار مهدوی پس از برگزاری این نشست از امکانات دانشگاه بیرجند بازدید نمود و در حاشیه این بازدید در سالن حوزه ریاست دانشگاه با دکتر لامعی، سرپرست دانشگاه بیرجند دیدار و گفتگو کرد.