برگزاری مراسم عزاداری شهادت امام صادق (علیه‌السلام) در دانشگاه بیرجند

۰۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۱:۲۹ کد : ۱۸۷۳۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مراسم عزاداری شهادت امام صادق علیه‌السلام به همت هیات محبان المهدی(عج) شامگاه پنجشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۱ در مسجد امام جعفر صادق(ع) دانشگاه برگزار شد.
برگزاری مراسم عزاداری شهادت امام صادق (علیه‌السلام) در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم عزاداری شهادت امام صادق علیه‌السلام با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی‌مطلق و مداحی سید ابوالفضل حسینی با حضور جمعی از دانشگاهیان و مسئولان شامگاه پنجشنبه ۵ خرداد در مسجد امام جعفر صادق علیه‌السلام دانشگاه برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی مطلق ضمن تسلیت سالروز شهادت امام جعفرصادق علیه السلام با بیان روایت «روزی جابر بن عبداللّه انصاری نزد امام علی(ع)  آه سردی کشید! "امام(ع) فرمود: گویی برای (مشکلی از مشکلات) دنیا بود که این‌گونه نفسی عمیق و آهی طولانی کشیدی؟!" جابر عرض کرد: آری! امام(ع) فرمود: "لذت‌های دنیا هفت نوع است. خوردنی‌ها، آشامیدنی‌ها، پوشیدنی‌ها، ازدواج، مرکب سوارى، بوئیدنی‌ها و شنیدنی‌ها. لذیذترین خوردنی‌ها عسل می‌باشد که آب دهان زنبور است. و گواراترین مشروبات آب می‌باشد که فراوان ‏و آزاد در روى زمین جارى است. عالی‌ترین لباس‌‌ها ابریشم می‌باشد که آب دهان کرم(ابریشم) است. بهترین(بخش) ازدواج، آمیزش می‌باشد و عالی‌ترین مرکب سوارى، اسب است که می‌تواند کشنده باشد. بهترین بوئیدنی‌ها مشک است که خون ناف حیوانى است. بهترین شنیدنی‌ها غنا است که آن هم گناه است. پس چیزى که داراى چنین مشخصاتى باشد، عاقل نباید براى آن آه بکشد." جابر گفت: به خدا قسم، بعد از آن دیگر دنیا برای من ارزشى نداشت» گفت: لذایذ دنیوی سرچشمه پست دارند که نباید به آن ها دل بست.
مرثیه خوانی، سینه زنی و پخش کلیپ از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

آخرین ویرایش۰۶ خرداد ۱۴۰۱