مرکز تفریحات سالم دانشگاه بیرجند افتتاح شد

۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۸:۳۲ کد : ۱۷۶۲۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مرکز تفریحات سالم دانشگاه بیرجند با حضور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان افتتاح شد.
مرکز تفریحات سالم دانشگاه بیرجند افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان با حضور پردیس دانشگاه بیرجند مرکز تفریحات سال مجموعه دانشگاه را افتتاح کرد.
دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان که به منظور ابلاغ حکم سرپرستی دکتر لامعی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و تقدیر  از خدمات دکتر خامسان، رئیس سابق دانشگاه به بیرجند سفر کرده است؛  پیش از برگزاری آیین تکریم رئیس سابق و معارفه سرپرست جدید دانشگاه (امروز چهارشنبه 18 اسفند 1400) مرکز تفریحی و ورزشی دانشگاه را افتتاح کرد.
مرکز تفریحات سالم دانشگاه بیرجند دارای 390 مترمربع زیربنا است. برای بهره‌برداری از این پروژه دانشجویی 5.5 میلیارد هزینه شده است.
دکتر داداش‌پور و هیأت همراه در این سفر یکروزه از امکانات دانشگاه شامل اداره بهداشت و درمان، پروژه خوابگاه دختران سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، مجموعه‌های خوابگاهی، سوله ورزشی، سالن غذاخوری مرکزی و مرکز مشاوره و توانمندسازی و باغ امیریه نیز بازدید کردند.