برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه واسطین امر ازدواج دانشگاههای استان

۱۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۴ کد : ۱۷۵۴۸ اخبار ستادی
کارگاه آموزشی یک روزه واسطین امر ازدواج دانشگاههای استان با حضور استاد نودهی جمعه ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۰ درسالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه واسطین امر ازدواج دانشگاههای استان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کارگاه آموزشی یک روزه واسطین امر ازدواج دانشگاه های استان با حضور استاد نودهی جمعه ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۰ درسالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد. حجت الاسلام و المسلمین جعفری رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه های خراسان جنوبی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام شعبان المعظم ضمن اشاره به حدیث امام علی علیه السلام: «أَفْضَلُ اَلشَّفَاعَاتِ أَنْ تَشْفَعَ بَیْنَ اِثْنَیْنِ فِی نِکَاحٍ حَتَّى یَجْمَعَ اَللَّهُ بَیْنَهُمَا» با فضیلت‌ترین شفاعت‌ها آن است که بین دو نفر (زن و مرد) در مورد ازدواج‌شان با یکدیگر شفاعت و واسطه‌گرى کنى تا خداوند آنها را با یکدیگر همراه کند.حجت الاسلام جعفری ضمن اشاره به اهمیت وساطت در امر ازدواج شناخت زمینه ها و موانع در امر وساطت را مهم دانست و شرکت در این دوره ان شاءالله در ارتقاء ابزار فکری و دانش شما موثر خواهد بود.ودر ضمن وی اشاره داشت حاضران در این کارگاه از فعالین عرصه واسطه گری از دانشگاههای مختلف استان هستند.
دکترلامعی سرپرست دانشگاه بیرجند در کارگاه واسطه گران امر ازدواج ضمن تبریک ایام خجسته شعبان گفت:اهداف عالیه در تسهیل امر ازدواج برای قشر جوان از جمله دختر و پسر دانشجو و حضور وا سطین بسیار مهم و کمک کننده و مشاوره  ازدواج  بسیار موثر دانست.وی ضمن اشاره به آماربالای طلاق در کشور اسلامی از جمله کشور مصر گفت آمار طلاق در کشور ما هم موقعیت مناسبی ندارد که تلاش همه فعالان این عرصه را می طلبد.
دکتر لامعی به آمار جوانان در سن ازدواج اشاره داشت که همه متولیان و دغدغه مندان این حوزه باید درزمینه امر ازدواج تلاش کنند. حجت الاسلام و المسلمین نودهی استاد کارگاه  آموزشی واسطین امر به ازدواج به ملاک های همسرگزینی «همسازی» پرداخت وی در این کارگاه به صلاحیت ها و ویژگی های همسانی و همچنین به ابعاد رشد و سلامت روانشناختی ارتباطی، شناختی،شخصیتی،رفتاری و بالینی را تبیین کرد. وی در ادامه فرم معیارها و ملاک های ضروری ازدواج به صورتی کاربردی و عملیاتی را بیان کرد.