برگزاری آزمون ورودی مقطع دکتری سال ۱۴۰۱

۰۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۶ کد : ۱۷۳۶۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
آزمون ورودی مقطع دکتری سال ۱۴۰۱ با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی همزمان با سراسر کشور روز جمعه ۶ اسفند ۱۴۰۰ در حوزه امتحانی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری آزمون ورودی مقطع دکتری سال ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون ورودی مقطع دکتری سال ۱۴۰۱ صبح امروز جمعه ۶ اسفند ۱۴۰۰ با حضور ۱۴۲۰ داوطلب شامل ۵۶۵ داوطلب زن و ۸۵۵ داوطلب مرد در حوزه امتحانی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
آزمون دکتری در حوزه‌های امتحانی سالن امید، سالن فجر، پردیس علوم و پردیس مهندسی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
گندزدائی و ضدعفونی کردن تمامی ساختمان‌های محل برگزاری آزمون، جانمایی صف ورود سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزار آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون و نظارت کمیته بهداشت بر اجرای دقیق پروتکل‌ها و شیوه‌نامه‌های بهداشتی ابلاغی از ستاد کرونا از جمله موارد مهم انجام شده جهت برگزاری آزمون در فضای سالم و بهداشتی بود.