چهارمین نشست کارگاه علوم شناختی در جنگ شناختی برگزار شد

۰۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۸:۲۷ کد : ۱۷۳۶۷ اخبار ستادی
چهارمین نشست کارگاه علوم شناختی در جنگ شناختی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، چهارمین نشست علوم شناختی در جنگ شناختی با حضور استاد محمد جوانی سه شنبه ۳ اسفندماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۳۰ به صورت مجازی برگزارشد. در این نشست استاد جوانی به انواع و تبیین سوگیری های شناختی از جمله سوگیری اسنادی ، تاییدی، منفی گرایی ، فروپاشی انگاری و سوگیری بازماندگی پرداخت.
وی در قسمتی دیگر گفت: جنگ روایت ها، مدیریت برداشت ها بیان می شود که درک و برداشت از آن چه که رخ داده مهم تر از آن چیزی است که واقعا رخ داده است. جنگ روایت ها باعث میشود که بسته بندی خبر تغییر پیدا کند و اگر روایت تغییر کند قضاوت را تغییر میدهد. وی همچنین جهاد تبیین که مقام معظم رهبری تاکید دارند را بسیار مهم و حیاتی دانست.
این کارگاه به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ، مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و همچنین معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند اجرا شد.

آخرین ویرایش۰۵ اسفند ۱۴۰۰