برگزاری مسابقات ورزشی جشنواره پاییزه

۲۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۲ کد : ۱۶۲۶۲ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
جشنواره مسابقات ورزشی در رشته‌های تنیس روی میز، شطرنج، فوتسال و دوچرخه سورای به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری مسابقات ورزشی جشنواره پاییزه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در مسابقه دوچرخه سواری همگانی جشنواره پاییزه دانشجویان پسر با حضور 15 دانشجو به صورت مجازی برگزار شد. در این مسابقه محمد کارگشا دانشجوی رشته علوم ورزشی مقام اول، ایمان سهل آبادی دانشجوی رشته علوم ورزشی مقام دوم و سید سجاد شواکندی دانشجوی رشته علوم ریاضی مقام سوم را کسب کردند. مسابقه تنیس روی میز نیز با حضور 11 دانشجوی پسر بصورت مجازی برگزار گردید که محسن رمضانی درح، دانشجوی رشته علوم ورزشی مقام اول، آریا ریاسی دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر مقام دوم و حسین مرادی کرقند دانشجوی رشته علوم ورزشی مقام سوم را کسب کردند. در مسابقه فوتسال محمد زراعتکار دانشجوی رشته علوم ورزشی مقام اول، محمد عبدالهی دانشجوی رشته علوم ورزشی مقام دوم و محمد افشاری دانشجوی رشته علوم ورزشی مقام سوم را از آن خود کردند.
همچنین در مسابقه شطرنج دختران،  12نفر از دانشجویان دختر در این مسابقات شرکت کردند و ریحانه نور محمدی مقام اول، مرضیه ذابحی مقام دوم و فاطمه منصوری زاده مقام سوم را کسب کردند.