بازدید معاون پژوهشی و مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم  از غرفه دانشگاه در بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

۲۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۷ کد : ۱۶۲۳۳ اخبار ستادی
دکتر پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت و دکتر عبدالساده نیسی مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم  از غرفه دانشگاه در بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، در دومین روز از افتتاح بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران، دکتر پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت و دکتر عبدالساده نیسی مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم از غرفه دانشگاه بیرجند بازدید کردند.
در این بازدید دکتر نجفی، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه با اعلام گزارشی از روند اقدامات صورت گرفته در این معاونت گفت: ایجاد کارخانه نوآوری در فضایی بالغ بر 3500مترمربع و مراکز نوآوری از اقدامات انجام شده در این معاونت است.
غرفه دانشگاه بیرجند در بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در سالن شماره 5 غرفه 21 پذیرای بازدید کنندگان گرامی است.
این نمایشگاه از 23 الی 26 آذر از ساعت 8 الی  15 دایر است.