اهدای مجموعه سکه‌های تاریخی توسط عضو هیأت علمی دانشگاه به موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند

۲۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۱ کد : ۱۶۱۸۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر مجتبی خلیفه، عضو هیأت علمی گروه آموزشی تاریخی با حضور در موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه مجموعه‌ای از سکه‌های تاریخی را به این مرکز اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در حاشیه جلسه‌ای که بدین منظور صبح امروز دوشنبه 22 آذر 1400 با حضور دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند برگزار شد، مجموعه سکه‌های تاریخی نقره شامل 18 سکه از سده هفتم هجری، خوارزمشاهی، دوران قاجاریه و ...  توسط دکتر مجتبی خلیفه، عضو هیأت علمی گروه آموزشی تاریخ به موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه اهداء شد.
وی پس از این جلسه از بخش‌های مختلف موزه و مرکز اسناد دانشگاه بازدید کرد.