ارتقاء مرتبه علمی پنج عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند

مرتبه علمی پنج عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند ارتقاء یافت.
ارتقاء مرتبه علمی پنج عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، پنجمین جلسه از دور پنجم هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند امروز پنجشنبه 18 آذرماه 1400 به‌صورت مجازی برگزار شد.
در این جلسه دکتر سیدعلی میربزرگی عضو هیأت علمی گروه آموزشی مکانیک از مرتبه علمی دانشیاری به استادی و دکتر سهیل پارسا عضو هیأت علمی گروه آموزشی زراعت، دکتر علیرضا جانفدا عضو هیأت علمی گروه آموزشی ریاضی، دکتر مهری سلیمی عضو هیأت علمی گروه آموزشی شیمی و دکتر محمود زراعت پیشه عضو هیأت علمی گروه آموزشی فلسفه و کلام اسلامی از مرتبه علمی استادیاری به دانشیاری ارتقاء مرتبه یافتند.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی، از خداوند متعال برای این اساتید محترم و فرهیخته آرزوی توفیق روز افزون و تداوم موفقیت‌ها در کسب درجات علمی بالاتر را خواستار است.