برگزاری آزمون عملی رشـته‌هـای هنر آزمون سراسـری

۲۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۹ کد : ۱۴۰۰۵ اخبار ستادی
همزمان با سراسر کشور آزمون عملی رشـته‌هـای هنر آزمون سراسـری امروز جمعه ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ در دو نوبت صبح و عصر در دانشگاه بیرجند برگزار شد .
برگزاری آزمون عملی رشـته‌هـای هنر آزمون سراسـری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون عملی رشـته‌هـای هنر آزمون سراسـری در دو بخش خواهران و برادران در دو حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
آزمون عملی رشـته‌هـای هنر آزمون سراسـری با حضور 110 داوطلب در سالن فجر و دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.
رعایت مسائل بهداشتی و پروتکل‌ها و شیوه‌نامه‌های اعلامی از سوی ستاد کرونا، ضدعفونی و گندزدایی سالن‌های برگزاری آزمون قبل و بعد از برگزاری هر آزمون، فاصله‌گذاری اجتماعی در محل نشست داوطلبیان، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزاری آزمون، نصب بنرهای راهنما و توصیه‌های بهداشتی در محوطه، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، وجود اتاق‌های ایزوله برای داوطلبان مبتلا به کرونا، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون و بررسی رعایت مسائل بهداشتی محیط آزمون توسط نمایندگان دانشگاه علوم‌پزشکی بخشی از موارد انجام شده جهت برگزاری این آزمون‌ها در فضای سالم و بهداشتی است.

آخرین ویرایش۲۲ مرداد ۱۴۰۰