انتصاب رئیس موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند

۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۶ کد : ۱۳۹۳۴ اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند، سیدحامد حمیدزاده، کارشناس امور فرهنگی دانشگاه به مدت دوسال به عنوان رئیس موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه منصوب شد.
انتصاب رئیس موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دراین ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهـد، تجارب و شایسـتگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی و ضـمن قدردانی از تلاش‌های ارزشـمند شما در مدت تصدی مسـئولیت راه‌اندازی موزه و مرکز اسناد و مفاخر، به موجب این ابلاغ به مـدت دو سال به عنوان رئیس موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه منصوب می‌شوید. اطمینـان دارم با اتکال به خداونـد سـبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشـگاهی منشاء خدمات ارزنده‌ای خواهید بود. کامیابی روزافزون جناب‌عالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.
حامد حمیدزاده از اردیبهشت ماه جاری به‌عنوان مسئول اجرایی راه‌اندازی موزه و مرکز اسـناد و مفاخر فرهنگی و دانشگاهی بیرجند منصوب شد. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته اصلاح نباتات است.‏ کارشناس صندوق رفاه دانشجویان، مسئول صندوق قرض‌الحسنه شهید مطهری، مسئول سایت معاونت ‏دانشجویی، مسئول سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی، رابط خبری مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی، دو دوره عضویت در شورای صنفی کارکنان، مسئول روابط عمومی معاونت فرهنگی، کارشناس فرهنگی، ‏کارشناس تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان و کرسی‌های آزاد اندیشی، دبیر اجرایی استارتاپ کمند و دانش‌کار بخشی از سوابق اجرایی ایشان است. ‏

آخرین ویرایش۱۶ مرداد ۱۴۰۰